Öz İdil Şırnak Şampiyonu oldu

Öz İdil Spor Şırnak Amatör Futbol ligi Şampiyonu oldu. Yarın BAL Ligi için Şırnak Petrol için karşı karşıya gelecek.

Öz İdil Şırnak Şampiyonu oldu
Şırnak amatör Ligi Play-Off maçlarında rakiplerini yenerek Şampiyon olan Öz İdil Spor, BAL ligine yükselme Baraj maçını oynamaya hak kazandı.

Şırnak Amatör Ligi A. Gurubunu lider olarak tamamlayıp BAL ligine yükselme Play-Off müsabakalarına yükselen Öz İdil Spor, oynadığı son üç maçı da kazanarak Play-Off Şampiyonu olup BAL Ligine yükselme Baraj maçını oynamaya hak kazandı. Öz İdil Spor baraj maçında Şırnak Petrol Sporu yendiği takdirde 2024-2025 futbol sezonunda BAL liginde mücadele edecek.

BAL Ligine Yükselme Play-Off müsabakalarında Cizre Dicle Sporu 3-1, Silopi Gücü Sporu 2-1 ve Silopi Belediyesini 2-0 yenerek büyük bir başarıya imza atan Öz İdil Spor, Şırnak Petrol Spor ile baraj maçı oynamaya hak kazandı.

Elde ettikleri hem lig hem de Play-Off müsabakalarında göstermiş oldukları üstün mücadeleden dolayı sporcularını tek tek kutladığını ifade eden Öz İdil Spor Teknik Direktörü Sait Değer, Öz İdil Spor kulübü olarak uzun soluklu ve bir o kadarda zorlu geçen bir maratonu büyük bir başarı ile tamamladık. İlk günden bu yana hedeflediğimiz BAL Ligine yükselme hedefimizden hiçbir zaman vazgeçmedik ve bunu başarmamız içinde tek bir engel kaldı. İnşallah baraj maçında Şırnak Petrol Sporu da yenerek Öz İdil Sporun ismini BAL ligi fikstürüne altın harflerle yazdıracağız. ”dedi.

Genç yaşında ikinci şampiyonluğunu kazandığını ifade eden Değer, bu kelimelerle anlatılamaz kadar sevindirici bir durum. Takım olarak kısıtlı imkânlara bunu başardık. İdil Halkının yıllardır özlemini duyduğu BAL ligine yükselmeyi Öz İdil Spor takımı olarak inşallah başaracağız. Daha önceki sezon kapısından döndüğümüz BAL Ligine inşallah bu sezon yükselip İdil Halkının da bu özlemine son vereceğiz.” Diye konuştu

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2024, 07:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER