Galatasaray Müşteri Fenerbahçeli Esnafı öldürdü

Galatasaray Müşteri Fenerbahçeli Esnafı öldürdü

Galatasaraylı müşteri, Fenerbahçeli esnafı futbol tartışması yüzünden öldürdü

 Düzce'de, tekel büfesinde çıkan tartışmada silahla vurulan iş yeri sahibi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın futbol tartışması üzerine yaşandığı öğrenildi. 

D-100 Karayolu Çoban mevkisindeki tekel büfesinde Hakan M. ile iş yeri sahibi Emrullah Ç. arasında tartışma çıktı.

Fanatik Hakan M., evinden getirdiği tabancayla Çetin’i vurdu, ağır yaralanan büfe sahibi hastanede hayatını kaybetti.

Düzce Son Haber'e göre; tartışma Galatasaray taraftarı olan Hakan M.’nin, Fenerbahçe taraftarı Emrullah Çetin’in kendisine yönelik futbol eleştirileri üzerine başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Hakan M., sinirle evine giderek tabancasını aldı ve büfeye geri döndü.

Büfeye döner dönmez Emrullah Çetin’e ateş eden Hakan M., olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralanan Emrullah Ç, ambulansla kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Tekel büfesi sahibinin cenazesi, otopsi için Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Öte yandan zanlı, polis ekiplerince gözaltına alındı

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2025, 07:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER