Uzun bir aradan sonra Ak Parti ilçe başkanından dikkat çeken mesaj

31 Mart 2024 Yerel seçimlerden bu yana sosyal medya hesabından hiç bir paylaşımda bulunmayan AK Parti İlçe Başkanı Murat Ay bugün Ak Parti ilçe başkanlığı medya hesabında paylaştığı haber ile birlikte verilen mesaj dikkat çekerken İlçe başkanı Aslan Tatar'la yeni bir sayfa mı açtı dedikodular duyulmaya başlandı.

Uzun bir aradan sonra Ak Parti ilçe başkanından dikkat çeken mesaj

AK Parti ilçe Başkanı Murat Ay, Şırnak Ak Parti Milletvekili Aslan Tatar'la birlikte çekilen resimde Ay'ın tebesüm etmesi çekilen fotoğraf bir çok İdilinin dikkatini çekti. Ay Ak Parti sosyal medya hesabında mutlu bir tebbesümle Miletvekilli ile birlikte verdiği pozda buzları erittik aramızda sıcak ilişkiler başladı dercesine yayınladığı mesajta şu ifadelere yer verdi. "İdil Sulak köyü... 
Her zaman yanımızda olan Şırnak Ak Parti Milletvekilimiz Sayın Arslan TATAR Sulak köyü cam teras ve köy yolu yapımında verdiği desteklerden dolayı İdil halkımız adına kendisine teşekkür ediyorum."

Mesaji yeni bir dönemin başlangıcı olarak yorumlandı. 

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2024, 00:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Lords Tori
Lords Tori - 4 ay Önce

Kanalizasyon borularının neden tıkandığı belli oldu.Aslan Tatar’a yağ çekmiş, kendileri bir işe yaramıyor Aslan Bey’in adını kullanıp rant devşiriyorlar!! Akp son yıllarda beş kuruş etmeyen adamların eline oyuncak olmuş!

SIRADAKİ HABER