İdil Belediye Başkan Adayını arıyor

İdil Belediye Başkan Adayını arıyor

İdil'in Belediye Başkan adayları isim isim belli oluyor. Adaylar kendilerini ismen ifşa etmeseler dahi ya daha önceki seçimlerde Aday olmuşlardır, yada vatandaşın kafasındaki adaylardır. Vatadaşın her daim kafasında bir adayı olmuştur ama siyasi partilere söz geçirmedikleri için istedikleri adayı bir türlü belediye başkanı seçtiremedikleri için partilere sitemleri her daim olmuşlardır. 
2024 yerel seçimlere aylar kalırken vatandaşlar İdil Belediye Başkan adaylarını kendi aralarında konuşarak  isim isim dile getirerken, İdil haber de vatandaş ulaşarak kimi düşündüklerini sordu onlarda o istedikleri ismi İdil haberle paylaştılar. İdil Haber konuşulan isimleri toplayarak liste haline getirirken, bazı isimler aday olduklarını kendileri söylediler, İdil haber topladığı isimleri okurları ile paylaştı. İşte İdil Belediye Başkan Adaylığı için konuşulan isimler.

1- Kazım Zan
2- Abdurrahman Karaaslan
3- Ekrem Şimşek
4- Nail Demir
5- Resul Sadak
6- Murat Şen
7- Niyazi Çevrim

8- Songül Erdem
9- Salih Karaviş
10- Avukat Kadir Akgün
11- Avukat Azad Bayram
12- Songül Erdem
13- Faysal Eren
14-Halil Örcan
15-Yusuf Vesek
Liste bulunan İdil Belediye Başkan Adayların isimleri sadece HEDEP, yada AK Partiye ait, yada başka bir partiye ait isimler değilerdir. Liste de bulunan isimler İdil toplumuna İdil Belediye başkan adayı kim olsun denildiğinde bu isim olursa iyi olur denildiğinde isim listeye yazıldı. Yazılan isimin sahibi aday olduğunda haberi de olmaya bilir. Aday olduğunu İdil haber'den yayınlanan haberden öğrenmiş olacak. Bazı adaylarda aylar önce aday adayı olduklarını yada aday olduklarını ilan ederek kamuoyuna duyuran isimler de listeye yazıldı. 

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2023, 23:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fikret okal
Fikret okal - 10 ay Önce

Kazım zan ve herzaman kazım ZAN
İDİL İLÇESİNİ DİMDİK AYAKTA TUTACAK TEK ADAM KAZIM ZANDIR İDİL İLÇESİNİ YATIRIM EKONOMİK KAZANDIRACAĞINA BÜTÜN KANATİMLE GÜVENİYOR VE İNANIYORUM DÜRÜSTLÜĞÜNE İTİBARINA GÜVENİM TAMDIR

İsmail esen
İsmail esen - 8 ay Önce

Karaaslan

SIRADAKİ HABER