Akgün Baro Başkanlığına aday oldu

Şırnak Barosu avukatlarından Kadir Akgün Ekim ayında yapılacak olan baro seçiminde Şırnak Barosu Başkanlığına aday olduğu ifade edildi. Seçimler 2 yılda bir yapıldığı belirtildi.

Akgün Baro Başkanlığına aday oldu

Şırnak Barosunda seçim heyecanı devam ediyor. Baro'nun olağan kongresi 14 Ekim'de yapılacağı ifade edildi. Baro seçiminde üç avukat aday'ın Baro başkanlığı için yarışacağı belirtildi. Şırnak Barosuna kayıtlı 350 avukatın baro başkanlığı için oy kullanacağı seçimde heyecanlı bir bekleyişin hakim olduğu kaydedildi.

İdil'den Avukat Kadir Akgün, Cizre'den Avukat İdris Güzel, Sılopi'de Avukat Abdullah Fındık Şırnak Barosu Başkanlığına aday olan isimler olarak belirlendi. Mevcut Baro Başkanı Avukat Rojhat Dilsiz bu seçimde başkanlığa aday olmayacağı açıklandı. Baro seçimlerinin iki yılda bir yapıldığı kaydedildi.Baro başkan adaylar'ından Avukat Kadri Akgün baro başkanlığına seçildiğinde 20 yıllık mesleki kazanımlarını ve deneyimlerini baro yönetiminde doğru kullanacağını, meslektaşları arasında iletişimin değerlerine önem vereceğini, liyakatı önemseyerek, şefaf bir yönetim sergileyeceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2024, 00:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER