Ulak Köyünde acı haber çocukların kavgasında 1 çocuk hayatını kaybetti

İlçe merkezine bağlı Ulak Köyünde çocuklar arasında çıkan kavga da bıçaklı saldırıya uğrayan E.Y ağır yaralanarak İdil Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdehalere rağmen E.Y kurtarılmayarak hayatını kaybetti. E.Y cenazesi otopsi işlemleri için Şırnak devlet hastanesine gönderildiği kaydedildi.

Ulak Köyünde acı haber çocukların kavgasında 1 çocuk hayatını kaybetti

Ulak Köyünde acı haber çocukların kavgasından geldi. Çocuklardan biri saldırıda hayatını kaybederken, saldırıda bulunan çocuğun gözaltına aldığı belirtildi. Aacı haber bütün idillilerin dünyasını kararttı.

Olay ilçe merkezine bağlı Uçok Köyü, gunde Fırfel'de meydana geldi.İddiaya göre köyde akşam saat 22 .00 sıralarında kendi aralarında oyun oynayan çocuklar nedeni belli olmayan bir sebepten dolayı kavgaya tutuştukları ifade edildi. Kavga da 14 yaşlarında olan F.C sladırıda bıçak kullanarak arkadaşı 14 yaşındaki E.Y ağır yaraladığı belirtildi. Kavga da ağır yaralanan E.Y İdil devlet Hastanesine kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdehalelere rağmen  kurtarılmadığı ve hayatını kaybettiği öğrenildi. E.Y cenazesi otopsi işlemleri için Şırnak devlet hastanesinde gönderildiği kaydedilirken. Saldırgan çocuk'un gözaltına alındığı sorgulamanın devam ettiği ifade edildi.

Haber: Fikret Saka

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2024, 01:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fiko
Fiko - 1 hafta Önce

Fiko yazmayı öğren, gazteciliği bırak dolmuşçuluğa devam ve klimayı da aç!!

SIRADAKİ HABER