Sis etkili oldu, göz gözü görmüyor....

Sis etkili oldu, göz gözü görmüyor....

Şırnak merkezde iki günden buyana etkili yağışın ardından gece etkisini gösteren yoğun sis görüş mesafesini sıfıra indirdi. Görüş mesafesinin sıfıra düştüğü kent merkezinde Cadde ve sokaklarda seyir halinde olan sürücüler ilerlemekte zor anlar yaşadı.

Şırnak kent merkezde iki günden bu yana aralıklı yağan yağmur yağışı ve soğuk hava ile birlikte etkisini gösteren yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi sıfıra düştü. Cadde ve sokaklarda göz gözü göremezken seyir halinde olan sürücüler ise zor anlar yaşadı.Bazı sürücüler ise araçlarını güvenli bir alana park edip yaya olarak gidecekleri yere gitmeye çalıştı.

Gece yarısından sonra etkili olan yoğun sis her dakika artarak devam ederken, sis nedeniyle şehir merkezi sis nedeni ile görünmez oldu.

Yoğun sisin olası bir kazaya sebep olmaması için Belediyenin anons yaparak vatandaşları ve araç sahiplerini bilgilendirmesi gerektiğine vurgu yapan vatandaşlar, yoğun sis nedeni ile cadde ve sokaklar görünmez bir duruma düştü. Görüş mesafesi sıfıra inmiş ve bu siste bırakın araçla gitmeyi yürümek bile zor.

Olası bir kazanın önüne geçmek için trafik ekiplerinin belirli noktalarda görev yapması gerekiyor aynı zamanda da belediyeden anons yapılarak araçların trafiğe çıkmamaları yönünde gerekli tedbirlerin alınmasını istediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER