İdil'lilere müjde ADSM ihale tarihi beli oldu

İdil'lilere müjde ADSM ihale tarihi beli oldu

Tatar mujdeyi verdi. ADSM işi İdil ilçe halkına hayırlı olsun. İhale tarihinin beli olduğunu söyledi. 
İdil'e 3 yıl önce kurulacağını söylenen İdil Diş Hastanesi meselesi yılan hikayesine dönmüşken Şırnak Ak Parti Milletvekili Aslan Tatar yürütüğü çalışma sayesinde  ihale tarihini kesinleştirerek tekrar gündeme getirdi.
27.Dönem Milletvekili Rizgin Birlik döneminde İdil'de Ağız Diş sağlığı merkezinin kurulacağını, bu iş için yer tahsisi bile yapılırken bir türlü ihale tarihi verilmezken İdil'liler ADSM işi bir başka bahara bırakarak unutup gitti derken birden ihale tarihi ile tekrar gündeme girdi.

ASLAN TATAR MÜJDEYİ VERDİ
Şırnak Milletvekili Aslan Tatar disiplinli çalışma sayesinde halka hizmet noktasında ayrım yapmadan  yürütüğü çalışma sayesinde Şırnak İl ve İlçelerinde unutmaya yüz tutmuş bir çok projeyi hayata geçirerek halka müjdeler vermeye başladı. Tatar İdil'lilere verdiği sözü tutuğunu, halkına hizmet etmek için gece gündüz çalışacağını söyleyerek şu ifadelere yer verdi. " Diş ünitesi hastanesi doktorun hastayı tedavi ettiği sağlık merkezidir. 3 yıl önce İdil ilçemize ADSM'İ kurulma sözü verilmiş, iş için bile yer tahsis edilirken, iş bir türlü ihaleye çıkmadan kaderine terk edildi. Ben de kendi dönemimde hizmet aşkıyla süreci takip ettim. Yetkililerle görüştüm. Sağlık Bakanlığı talebimizi değerlendirerek bize olumlu cevap verdi.
İşi 30.11.2023 tarihinde ihale edeceğini duyurdu. Bugünün hepmize hayırlı olmasını diliyorum. "diyerek sevinçli haberi İdil'lilerle paylaştı. 

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2023, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER