İdil'de Üst ve Alt yapı çalışmaları devam ediyor

İdil'de Üst ve Alt yapı çalışmaları devam ediyor
Şırnak’ın İdil İlçesinde Alt yapı ve Üst Yapı çalışmaları devam ederken, İdil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Anıl Adıgüzel, çalışmaları yerinde inceledi.

İdil’deki Alt yapı ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen İdil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Anıl Adıgüzel, ilgili birim sorumlularından bilgi alıp, vatandaşların görüş ve şikâyetlerini dinledi.

İlçe merkezinde yapılan çalışmaları yerinde kontrol edip ekiplerden bilgi aldığını ifade eden Adıgüzel, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; “5 mahallemizde yaklaşık 10.000 bin ton stabilize malzeme serimi yapıldığını belirterek İlçede altyapı çalışmaları biten sokaklarımızda 20.000 metrekarelik kilitli parke taşı çalışmasında sona yaklaşılıyoruz. Hali hazırda devam eden çalışmalara ek olarak 25.000 metrekare kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına da kısa sürede başlayacağız. Yeni sanayi sitesinin altyapı çalışmalarına başlandı. Alanya Caddesinde kavşak düzenlemesi, saat kulesi restore çalışmaları ve peyzaj çalışmalarına devam ediyoruz. Yaptığımız bu çalışmalarla Şehrimizi güzelleştirmeye ve iyileştirmeye devam ediyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2023, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER