Cizre'de yollar köstebek yuvasına döndü

Cizre'de yollar köstebek yuvasına döndü
Cizre'de öğrenci vatandaşların kullandığı yollar Köstebek yuvasına döndü.
Cizre’de kurumların zamansız yapmış olduğu kazı çalışmaları sonrasında üst yapı çalışmaları yapılmayan yollar köstebek yuvasına döndü.

Cizre’de hemen hemen her cadde ve sokakta köstebek yuvalarını aratmayan görüntüler oluştu. Vatandaşlar belediyenin ve ilgili kurumlarının ilgisizliğinden yakındı.

 Cizre’de Belediye ekipleri, Doğalgaz, DEDAŞ ve diğer kurumların kazdığı yollar köstebek yuvası ve çamur tarlasına dönmüş durumda. Son gümlerde etkisini iyice hissettiren yağışlı hava ile birlikte yağan yağmur cadde ve sokaklarda su göletlerinin oluşmasına ve vatandaşların mağdur olmasına neden oldu. Özellikle vatandaşların yoğunlukta kullandığı yolların kendi haline bırakılması hayatı olumsuz yönde etkilediği gibi tepkilerin de çığ gibi büyümesine sebep ölüyorum. 

Okul önü köstebek yuvalarına dönmüş

Cizre’de Yafes Mahallesi Vatan İlk ve Ortaokulu önünden geçene yolda Belediye tarafından yapılan alt yapı çalışmaları sonrası yol tam anlamı ile köstebek yuvasına dönmüş durumda.İlçe Merkezinden Belediye ve Otogara giden yolda seyir halinde olan sürücüler araçlarının zarar görmemesi için kaplumbağa hızında ilerliyor.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2024, 15:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tuğba ateş
Tuğba ateş - 8 ay Önce

Adınız İdil haber maşAllah İdil’den bi habersiniz kendi yollarınız 10/10 sanki Cizre yollarını haber yapıyorsunuz.

SIRADAKİ HABER