Başkan Babat Şirket hesabından 30 Milyon gıda yardımı yaptı

Başkan Babat Şirket hesabından 30 Milyon gıda yardımı yaptı
 Uludere ilçesine bağlı Şenoba Belde Belediye Başkanı Alihan Babat ,Şenoba’da fark gözetmeksizin herkese bir aylık gıda yardımında bulundu.

Vatandaş odaklı çalışan belediyenin ve kendi şahsi şirketinden sürekli halka hizmet eden Başkan Babat, Şenoba beldesi olmak üzere bölgenin tümüne gıda yardımında bulundu.

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba Belde Belediye Başkanı Alihan Babat Şırnak Merkez, ilçe, belde ve köylerinde kendi Şahsi Şirketinden toplamda 30 milyon gıda yardımı yaptı.

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba Belde Belediye Başkanı Alihan Babat, bölgede başlattığı erzak desteğini devam ettiriyor. Dağıtımı Şenoba'da başlatan Babat beldedeki bütün hanelere erzak yardımı ulaştırdıktan sonra Şırnak merkez ve ilçeleri ile köylerinde de dağıtıma başladı.

KENDİ ŞİRKETİNDEN DEPREM BÖLGESİNE DESTEK

Depremin yaşadığı bölgelere Belediye Başkanı Alihan Babat, Temel ihtiyaç kayıtları almaya başladıklarını söylerek, Başta Gıda Olmak üzere Bölgelere 3.5 Milyon TL'yi aşan 60 adet çadır, 1.000'in Üzerinde Battaniye, yüz bin Adet Su, 100 Adet Masa ve 400 sandalye, 100 Adet Tüp, 100 Adet ayakkabı ve Mont Vb. İhtiyaçları Sevk ettiklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2023, 20:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER