Ali Genç Ak Parti'den aday adayı oldu

Ali Genç Ak Parti'den aday adayı oldu

Avukat Ali Genç İdil İl Meclis üyeliği adaylığı için aday başvurusunda bulundu. 
İdil'in sevilen avukatlarından, toplumsal sorunlara duyarlı, kanaat önderi Nuri Genç'in oğlu Ali Genç  İl Meclis Üyeliği' ne aday adayı oldu. 
Avukat Ali Genç, Şırnak Ak Parti'den İl Meclis üyeliğine aday adayı olması ilgi çekti. Eğitim almış gençlerin siyasette aday olması, ilerleyen zamanda siyasete bir değişim başlatacağı şekilde yorumlandı. 

Avukat Genç Meclis üyeliği adaylığı ile ilgi şu ifadelere yer verdi. " Bu İlçe ve şehir bizim, bu memleket bizim. Her bir karışına hizmet etmek için çıkmış olduğumuz bu yolda rabbim bizleri utandırmasın. İdil'in köylerini ve halkın problemlerini iyi biliyorum. Halka hizmet eden bir aileden geldiğim için, siyasette birazda ailemin bizim yaşam biçimimiz oldu. Ben de siyaset kültürümüzün desteği ile edindiğim eğitim tecrübemi de katarak halkımıza hizmet etmek için aday oldum. Problemlere çözüm üretmek için, sorunların üstesinden gelmek için Şırnak İdil Ak Parti İl Genel Meclis Üyeliği'ne aday adayı oldum. İnşallah hayırlısıyla hemşehrilerime hizmet etme yarışında yapacağım bu mücadele de beni yanlız bırakmazlar, en azında dualarını esirgemezler. Hepimize hayırlı olsun " ifadelerini kullandı.

ALİ GENÇ KİMDİR
Ali 1995 yıllında İdil'de doğdu. Hasan Kalyoncu Hukuk Fakiltesinden mezun oldu. Butika Aşireti Kanaat önderi, Kurtuluş Köyü Muhtarı, Uzman Çiftçi, Siyasetçi H. Nuri Genç'in oğlu olan Avukat Ali Genç, İdil Ak Parti ilçe teşkilatının Hukuk işleri Başkanlığını, ilçe teşkilatı Başkan yardımcılığını yaparak siyasette faliyet yaptığı belirtildi. Avukat mesleğinide  yürütererek mesleğine devam ettiği ifade edildi. Ali Genç 2024 yerel seçimlerinde İdil İl Encümeni adayı olmak için Şırnak Ak Partiye başvuruda bulunduğu kaydedildi. 
 

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2023, 19:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bedrettin demir
Bedrettin demir - 12 ay Önce

Hayırlı uğurlu olsun rabbim muavafak etsin inşaAllah bu görev Ali gence verilirse en iyi şeşekilde ve hakıyla yerine getirileceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın

SIRADAKİ HABER