TUSAŞ saldırısında 4 şehit 14 yaralı

TUSAŞ saldırısında 4 şehit 14 yaralı

TUSAŞ'a saldıran teröristlerin görüntüleri ortaya çıktı! Taksiyle gelmişler

Türk Havacılık Uzay Sanayii AŞ'ye (TUSAŞ) terör saldırısı düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırıda şehit ve yaralılar olduğunu açıklarken TUSAŞ'a saldıran teröristlerin ilk görüntüleri de geldi. Teröristlerin TUSAŞ'a taksiyle geldiği ortaya çıktı. Görüntülerde, TUSAŞ'ın giriş kapısına taksiyle gelen ve 1'i kadın, 2 teröristin araçtan uzun namlulu silahlarıyla inerek saldırıyı gerçekleştirdiği görüldü.

Teröristlerin ilk görüntüleri geldi! Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ tesislerine terör saldırısı düzenlendi. Tesislerin önünden silah ve patlama sesleri duyuldu. Patlama ve silah seslerinin duyulması üzerine bölgeye güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İŞTE TERÖRİSTLERİN GÖRÜNTÜLERİ

Terör saldırısına ilişkin peş peşe yeni görüntüler ortaya çıkarken TUSAŞ'a saldıran teröristlerin görüntüleri de geldi. Teröristlerin TUSAŞ'a taksiyle geldiği, taksiden inip saldırıyı gerçekleştirdiği görüldü.

1 (28)

Görüntülerde, TUSAŞ'ın giriş kapısına taksiyle gelen ve 1'i kadın, 2 teröristin araçtan uzun namlulu silahlarıyla inerek saldırıyı gerçekleştirdiği görüldü.

3 (5)

Bir süre sonra ise taksinin yanında büyük patlama meydana geldiği görüntüye yansıdı. Patlama ile çevrede panik yaşandığı görüldü.

4

Saldırının ardından özel harekat ekipleri bölgeye sevk edildi. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Ekiplerin çalışması sırasında içeriden yer yer silah sesleri gelmeye devam etti.

5 (2)

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2024, 20:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER