Siyasilerin OMERKA derneğine olan ilgileri devam ediyor

Yaklaşık bir ay önce görkemli bir şeklide yeni genel merkezini açan OMERKA Derneğinin Başkanı İhsan Kaya be beraberindeki Dernek Yöneticileri CHP İle merkezini ziyaret emişlerdi.

Siyasilerin OMERKA derneğine olan ilgileri devam ediyor

 İstanbul'da kurulan OMERKA DER derneğine siyasilerin ilgileri devam ediyor. Zeytinburnu CHP ilçe teşkilatı Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan kalabalık bir gurup derneğin bulunduğu adreste ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini illetiler. Daha Önce Zeytinburnu AK parti ilçe teşkilatı derneği ziyaret ettmişti.

 Yaklaşık bir ay önce görkemli bir şeklide yeni genel merkezini açan OMERKA Derneğinin Başkanı İhsan Kaya be beraberindeki Dernek Yöneticileri CHP İle merkezini ziyaret emişlerdi. Bu ziyaretten bir hafta sonra CHP Zeytinburnu ilçe Başkanı Metin Doğan, 3.Dönem Belediye Başkanı Dr. Adil Emecan, CHP Belediye Meclis Grup Başkanı Hüseyin Üsküdar ve beraberindeki CHP’liler OMERKA Derneğine iadeyi ziyarette bulundular. 

CHP İlçe Başkanı Metin Doğan OMERKA Derneğinin yeni genel merkezine hayran kaldı ve şaşkınlığını gizlemedi. İlk kez böylesine güzel bir dernek merkeziyle karşılaştığını belirten ilçe Başkanı metin Doğan konuşmasın şöyle sürdürdü. Çok güzel bir merkeziniz var. Bu güzel çalışmada emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Önümüzde yerel seçimler var. Mardin ilçemizde çok önemli bir seçmen kitlesine sahip hatta ilk sırada. Biz CHP olarak rozetimizi bir kenara çıkardık. Tüm STK’ları ziyaret ediyoruz. Diyoruz ki gelin hep birlikte elimizi taşın altına koyalım. Güzel bir birliktelikle Zeytinburnu’nu hak ettiği yönetime kavuşturalım. Bu ilçenin çilesini çeken insanlar yönetimde söz sahibi olsunlar. Bunun için OMERKA Derneğinden Başkanımız İhsan Kaya’dan ve tün Mardin derneklerinden destek bekliyoruz dedi. 

Zeytinburnu 3.Dönem Belediye Başkanı Dr. Adile Emecan’da iadeyi ziyarette kısa bir konuşma yaptı. Bizim Doğumuz Batımız yok. Biz kız vermiş kız almışız. Akraba komşu, eş, dost olmuşuz. Sorunlarımıza yapıcı bir gözle bakarsak çözemeyeceğimiz hiçbir sorunumuz yoktur dedi. 

OMERKA Dernek Başkanı İhsan Kaya, iadeyi ziyaretlerinden Dolayı CHP’li yöneticilere teşekkür etti. Başkan Kaya birkaç gün önce İlçemizdeki ve ilçe dışındaki Mardin Dernekleriyle güzel bir istişarede bulunduk. Ve ortak bir karar aldık. Şuan 6 Mardin Derneği ortak hareket edecek. Bu kararımızın altından yatan ana neden Mardinlilerin hem siyasette hak ettiği konuma gelmesi içindir. Önümüzde yerel seçimler var. Biz Mardinliler olarak hem yönetimde söz sahibi olmak istiyoruz hem de Hemşerilerimize daha fazla faydalı olabilmenin mücadelesini  eriyoruz dedi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2018, 21:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER