İdil Ak Parti ilçe başkanı belli oluyor

Kulis haberlerine göre Ak Parti ilçe başkanı Çarşamba günü belli olacağı kaydedildi. İlçe Başkanlığına başvuran Adaylar Ak Parti Genel merkezi Ankara'ya giderek Salı günü yapılacak görüşmeler ardında Çarşamba günü adaylardan birinin ilçe başkanı seçileceği kaydedildi.

İdil Ak Parti ilçe başkanı belli oluyor

31 Ağustos’ta Ak Parti İdil İlçe Başkanı Murat Ay’ın istifasından sonra yerine vekaleten Avukat Ali Genç atandı. 11 Kişinin başvurduğu adaylık için bugün Ankara’da mülakat yapılması bekleniyor. Çarşamba günü başkan açıklanacak.

31 Ağustos’ta Şırnak’ın İdil AK Parti ilçe Başkanı Murat Ay'ın istifa etmesinden sonra boş kalan koltuğa vekaleten Avukat Ali Genç atandı. Vekaleten atanmanın ardından İlçe Başkanlığına yeni bir başkanın seçilmesi için aday başvuruları 13 Eylülde başlamıştı. Ferhan Çiçek, Halef İnan, Abdurrahman Karaaslan, Ali Genç, Faysal Eren, Kazım Bulut, Malik Abay, İdris Baykal, Serkan Alptekin, Helim Beşiroğlu ve Nurullah Akçay başvuruda bulunmuştu.

Adayların bugün Ankara’da mülakata katılması bekleniyor. Genel Merkez nezdinde yapılacak ön değerlendirmeler ve nihai değerlendirmeler sonrasında ilçe başkanlığı atamasının en geç çarşamba günü sonuçlandırılması bekleniyor. Aday değerlendirmeleri, İl Koordinatörü Mustafa Hakan Özer, Bölge Koordinatörü Abdullah Ağralı ve Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir tarafından bizzat gerçekleştirilecek.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2024, 18:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER