CHP Genel Başkanı Özgür Özel Şırnak'a geliyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Şırnak'a geliyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Şırnak’a Geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 23-27 ekim tarihleri arasında Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu turuna çıkmaya hazırlanıyor. Özel’in, programı kapsamında Şırnak’ı da ziyaret edeceği belirtildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ekim ayı sonuna doğru Doğu Anadolu ve Güenydoğu Anadolu turuna çıkmaya hazırlanıyor.

Milliyet’ten Mehtap Gökdemir’in haberine göre CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, taslak programına göre; 23-27 Ekim tarihleri arasında Diyarbakır, Batman, Mardin, Şırnak, Hakkari ve Van’ı ziyaret edecek.

Genel Başkan Özel’e ziyaretlerinde kalabalık bir heyetle eşlik etmesi bekleniyor.

Program kapsamında vatandaşlarla buluşacak olan Genel Başkan Özel, CHP teşkilatlarını ziyaret edecek, kanaat önderleri, sivil toplum örgütleri, din adamlarıyla bir araya geleceği ifade ediliyor. Özel’in Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk’ü de ziyaret etmesi planlanıyor. CHP Genel Başkanı’nın ziyaretlerinde önemli açıklamalar yapacağı ifade ediliyor. Ekonomi ve özellikle işsizlik konusunda değerlendirmelerde de bulunacağı belirtiliyor.

Genel Başkan Özel'in tur sırasında CHP'nin kazandığı Şırnak'ın İdil İlçesine bağlı Karalar Belde Belediye Başkanı Hasan Turgut'u ziyaret etmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2024, 07:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER