TSO Başkanı Yıldırım TOBB toplantısında ilçenin sorunlarını dile getirdi

TSO Başkanı Yıldırım TOBB toplantısında ilçenin sorunlarını dile getirdi
Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Faruk Yıldırım TOBB Güneydoğu Bölge Toplantısında Şehrin Sorunlarını Dile Getirdi

Cizre TSO Başkanı Ömer Faruk Yıldırım, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen Güneydoğu Bölge Toplantısına katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında, TOBB İkiz Kuleler’de düzenlediği Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Toplantısı geniş bir katılım ile gerçekleşti. TOBB’un çalışmalarına ilişkin sunumun yapıldığı Toplantıda, yeni kurumsal kapasite inşa etme süreci ve hizmet kalitesini artırmak için yapılacaklar değerlendirildi.

Toplantıda söz alan Cizre TSO Başkanı Ömer Faruk Yıldırım, şehrin sorun ve taleplerini kapsamlı bir rapor halinde açıklayarak maddeler halinde dile getirdi.

İşte TSO Başkanı Yıldırım’ın TOBB Toplantısında dile getirdiği Sorunlar; Cizre’nin kara limanı satatüsüne kavuşturulması ve Cizre‘ye lojistik köy kurulması ile Cizre’ye demiryolu bağlantısı ve Hızlı tren hizmetlerinin gerçekleşmesinin ülkemiz ihracatına sağlayacağı katkı.

Şehirde önemli bir sorun olan hurda araçların durumu ile ilgili çözüm önerilerimiz ve mağduriyetlerin giderilmesi.

SGK işveren desteklerinin bölgemiz özelinde geliştirilmesi ile birlikte istihdamın arttırılması

İkamet teskerelerinin şehrimizde düzenlenmesinin önemi.B2 yetki belgesine sahip araçlarımızın gümrükte yaşadıkları sorunların giderilmesiCizre OSB’nin sorunları ve çözüm önerileri gibi bir çok talebi dile getirerek Cizre’nin hak ettiği konuma gelmesi için TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’ndan destek talebinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2023, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER