Mıdın Pizza İdil'de yakında hizmetinizde

Şırnak'ın artık bir Pizza markası var. Daniel Sarı kendi köyünde ürettiği Pizza markası ile yemek sektörü alanında piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Öğündük Köyün girişinde, kırsal alanda, taş yapı bir binada, meşe odunun yangın közlerinde, nar gibi kızaran Mıdın Pizzaları yakında yemek mümkün olacağı kaydedildi. Süryani Köyü Mıdıh'li Daniyel Sarı Öğündük Köyü girişinde kendi markası Mıdın Pizza açmak için yöreye özgü taş mimari bir mekan inşaa ederek işe başladı. Mekanın tamamı doğayla iç içe, etrafta sararmış otlar, karşısında bağlar, arkasında Öğündük köyü, mekan Öğündük Köyün girişinde inşaa edilerek hizmette hazırlanıyor. Yapı malzemesi olarak taş ve tahta malzemeleri kullanıldı. Araç park alanı olan mekanda geniş ve otantik bir ortamda tamamı yörenin organik ürnlerinden yapılan pizzaları yemek çok zevkli olacağı ifade edildi. İdil'le bağlı Öğündük (Mıdıh) Köyünde Mıdın Pızza markası ile Pizza evi açılıyor. Pizzalar çok güzel olacak. Sıra beklemeden Pizza tadının keyfinin yaşanacağı söylendi.

Mıdın Pizza İdil'de yakında hizmetinizde
HABERİN GALERİSİ
Mıdın pizza

Mıdın pizza

Mıdın Pizza Turabidin bölgesinde sosları, yörenin ürünleri ile Süryani Pizza ustaların ellerinde çok lezzetli olacağı ifade eden Daniel Sarı bizi sabırsızlıkla bekleyin diyerek idasını dile getirdi.

Daniel Sarı Mıdın Pizza markasıyla İdil'e bağlı Öğündük Köyünde Pizza evi açıyor. Şırnak'ın artık bir Pizza markası var. Daniel Sarı kendi köyünde ürettiği Pizza markası ile yemek sektörü alanında piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Öğündük Köyün girişinde, kırsal alanda, taş yapı bir binada, meşe odunun yangın közlerinde, nar gibi kızaran Mıdın Pizzaları yakında yemek mümkün olacağı kaydedildi.

Süryani Köyü Mıdıh'li Daniyel Sarı Öğündük Köyü girişinde kendi markası Mıdın Pizza açmak için yöreye özgü taş mimari bir mekan inşaa ederek işe başladı. Mekanın tamamı doğayla iç içe, etrafta sararmış otlar, karşısında bağlar, arkasında Öğündük köyü, mekan Öğündük Köyün girişinde inşaa edilerek hizmette hazırlanıyor. Yapı malzemesi olarak taş ve tahta malzemeleri kullanıldı. Araç park alanı olan mekanda geniş ve otantik bir ortamda tamamı yörenin organik ürnlerinden yapılan pizzaları yemek çok zevkli olacağı ifade edildi.

İdil'le bağlı Öğündük (Mıdıh) Köyünde Mıdın Pızza markası ile Pizza evi açılıyor. Pizzalar çok güzel olacak. Sıra beklemeden Pizza tadının keyfinin yaşanacağı söylendi. Süryani ustaların maharetli ellerinde özel olarak hazırlanan Pizza’yı diğerlerinden ayıran en önemli özelliği pizza hamuru da dahil olmak üzere tüm malzemeleri kendilerinin evde hazırlaması olacak. Domates'den tutun Zeytin'i de bölgeden hesaba katarak Peynir ve diğer bütün ürünler bölgeden Mıdın'den olacağı belirtildi. Pizza salonunda, odun ateşinde vejetaryen, dönerli, tavuklu, mantarlı, kaşarlı, ton balıklı gibi olmak üzere müşteriye 10 çeşit pizza menüde ikram edileceği ifade edildi. Öğündük köyünde bulunan Mıdın Pizza, pizzalarıyla meşhur bir işletme olacağından şimdiden haberini veriyor. Pizza ustaları ile yöreye özgü sosları, peynir ve hamuruyla Mıdıne Özgü bir pizza üreteceklerini ifade eden Daniel Sarı yol kavşağında bulunan mekanımızda herkesi beklediklerini en kısa sürede hizmette gireceklerin müjdesini verdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2024, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER