Kurban kesim fiyatlarıda pahalı

Kurban kesim fiyatlarıda pahalı

Diyarbakır, Mardin, Şırnak'ta kurban kesim fiyatları belli oldu!

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Diyarbakır, Mardin, Şırnak'ta küçükbaş ve büyükbaş kurban kesim yerleri belli olurken kesim ücretlerde belirlendi.

Diyarbakır’da Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kurban kesim telaşları da başladı. Durumu iyi olan büyük baş hayvan keserken dar gelirli aileler ise küçükbaş hayvan kesiyor. Peki Diyarbakır, Şırnak, Mardin'de kurbanlıklar ne kadar? Canlı havyan kilo fiyatı ne kadar? Kurban kesimi ne kadar? İşte tüm haberin detayları…

600 KİLOLUK DANANIN KESİMİ 15 BİN LİRA 
Diyarbakır’da kurban kesim fiyatları belli oldu. Küçükbaş hayvan kesimi 700 lira, 250 kiloluk büyük baş dana kesimi 8-10 bin lira arasında olurken 600 kiloluk dananın kesimi ise 15 bin lira olarak belirlendi. Kurban Bayramına 10 gün kala kurban kesim fiyatları belli olurken vatandaşlar kesim fiyatlarının çok pahalı olduğunu söylediler. Diyarbakır hayvan pazarında ise kesim için kasaplar tercih ediliyor. Bazı kasaplar ise Diyarbakır’da kesim ücretinin az olduğunu söyleyip İstanbul, Ankara, İzmir gibi yerlere gittiklerini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER