Şırnak Üniversitesi Akademik kadrosunu güçlendirdi

Şırnak Üniversitesi Akademik kadrosunu güçlendirdi

Şırnak Üniversitesi Akademik Kadrosunu Güçlendirdi: 3 Profesör ve 1 Doçent Atandı

Şırnak Üniversitesi, akademik kadrosunu güçlendirme çalışmaları kapsamında yeni atamalar gerçekleştirdi. Üniversite yönetimi, İlahiyat Fakültesi ve Ziraat Fakültesi’nde görev yapan üç akademisyeni profesörlüğe yükseltirken, bir akademisyeni de doçentlik kadrosuna atadı.

Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Alkış’ın katılımıyla düzenlenen cübbe giyme töreninde, İlahiyat Fakültesi’nden Doç. Dr. Mehmet Şükrü Özkan ve Doç. Dr. Fevzi Rençber ile Ziraat Fakültesi’nden Doç. Dr. Ferhat Öztürk profesörlük unvanını aldı. Ziraat Fakültesi’nde görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Serbest Bilici ise doçentlik kadrosuna atandı.

Törende konuşan Rektör Alkış, üniversitenin akademik gelişimine katkı sağlamak adına önemli adımlar attıklarını belirterek, “Şırnak Üniversitesi olarak kendimizi sürekli geliştiriyor, bilim üreten bir merkez olma yolunda kararlılıkla ilerliyoruz. Yeni unvanlarını alan hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Şırnak Üniversitesi, yapılan bu akademik atamalarla eğitim kalitesini artırmayı ve bölgesel düzeyde bilimsel çalışmalarını daha da ileriye taşımayı hedefliyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2025, 20:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER