Şehit Sinan Babacan Kütüphanesi Sırtköy Beldesinde açıldı

Astsubay Kıdemli Çavuş Sinan Babacan adına Sırtköy Ortaokulunda kütüphane açılışı yapıldı.

Şehit Sinan Babacan Kütüphanesi Sırtköy Beldesinde açıldı

Astsubay Kıdemli Çavuş Sinan Babacan adına Sırtköy Ortaokulunda kütüphane açılışı yapıldı. Şehid Sinan Babacan’ın sınıf arkadaşı Sırtköy Ortaokulu Öğretmenlerinden Fadime Yıkılmaz sunuculuğunu yaptığı açılış konuşmasından sonra Mevlidi Şerifin okuması ardında İlçe kaymakamı ve protokol üyeleri açılış kurdelesini keserek kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi. Şehit Kütüphanesinde 1000 kitabın üzerin kitap, yanı sıra 15 zeka geliştirici oyun takımları, 30 takım satranç takımı bulunduğu belirtildi. Açılış töreninden sonra İlçe Kaymakamı Zafer Sağ ve protokol üyeleri öğrencilere Yasini Şerif’inde aralarında bulunduğu kitap dağıtımı yaptı. Kitap dağıtımından sonra tören sona erdi.

Açılış törenine İlçe Kaymakamı Zafer Sağ, İlçe Jandarma komutanı, İlçe müftüsü, AK parti ilçe başkanı Emin Bozkurt, İlçe milli Eğitim Müdürü M.Şirin Arslan, Ak parti gençlik kolları başkanı, protokol üyeleri ve köylüler katıldı.

Törenin ardından Sırtköy Ortaokulu öğretmenleri Kütüphanenin kurulmasında destek veren İlçe Kaymakamı Zafer Sağ ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2018, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER