İdil'li Öğretmen Dargeçit Milli Eğitim müdürü olarak atandı

İdil'li Öğretmen Dargeçit Milli Eğitim müdürü olarak atandı

Mardin ili Midyat ilçesinde Fen ve Sosyal Bilimler proje okulu Midyat İmam Hatip Anadolu Lisesinde Okul Müdürü olarak görev yapan İdilli hemşehrimiz Abdullah BAL, Dargeçit İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Mardin ve Batman illerinde çeşitli eğitim kurumlarında başarılı bir eğitimci ve idareci profili sergileyen BAL, son olarak görev yaptığı Midyat Fen Lisesi ile Midyat Anadolu İmam Hatip Liselerinde de başarı grafiğini yükselterek dikkatleri üzerine çekti. Çalıştığı eğitim kurumlarına eğitim vizyonu ve idarecilik adına kalite ve nitelik katan Müdürümüz Abdullah BAL'ı, Midyat Kaymakamı Ömer Faruk ÖZDEMİR makamında ağırlayarak kendisini tebrik etti, yeni görevinde başarı dileyerek başarılı çalışmalarından dolayı kendisini başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Abdullah BAL Kİmdir ?

1978 yılında Şırnak’ın İdil İlçesi Kozluca köyünde dünyaya geldi. İlkokulu kendi köyünde okudu. Ortaokul ve liseyi Mardin İmam-Hatip Lisesinde, Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladı. 2004 yılında Midyat Fahrettin Önen İlköğretim Okuluna öğretmen olarak atandı. 2008 yılında Midyat İmam-Hatip Lisesine Müdür Yardımcısı 2011 yalında müdür olarak atandı. 2013 yılında Gercüş Anadolu İmam Hatip Lisesine okul müdürü, 2015 yılında Gercüş Halk Eğitim Merkezine Kurum müdürü olarak atandı. Ocak 2019 yılında Midyat Fen Lisesine ve 18/08/2020 tarihinde ise Midyat Anadolu İmam Hatip Lisesine okul müdürü olarak atandı. Evli ve dört çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2024, 21:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER