Çin'deki sokak yemeği modasının son temsilcisi tavada kızartılmış taşlar oldu. Sokak satıcıları harlı ateş üzerindeki tavada pişirip, kırmızı biber ve sarımsak sosu gibi karışımlarla çevirdikleri taşları avuç içi büyüklüğünde kutularda servis etmeye başladı. 2,30 dolara (58 TL) satılan taşlardan yapılan yemeği üzerindeki baharatları emerek tüketen Çinlilerin çoğu ise satıcılara "Yemeğimizi bitirdikten sonra taşları geri vermemiz gerekiyor mu?" sorusunu yöneltiyor.
Çin'in doğusundaki Hubei eyaletinde ortaya çıkan ve büyük bir tavaya yerleştirilen çakıl taşlarının üzerlerine boca edilen kırmızı biber ve sarımsak sosu gibi karışımlarla pişirildiği yemek, taşların üzerlerindeki baharatlar emilerek tüketiliyor.