Saldırıda silah çeker kocasını korudu

Saldırıda silah çeker kocasını korudu

Saldırıya uğrayan kocasını tabancayla korumaya çalıştı

Mardin'de Devran Pulat, aracının yanında bir grubun sopalı saldırısına uğradı. Bu sırada araçta bulunan eşi, dışarı çıkıp elindeki tabancayı şüphelilere doğrultarak Pulat'ı korumaya çalıştı. Yaklaşan araçtan açılan ateşte 6 kurşun isabet eden Devran Pulat yaralanırken, yaşananlar kameraya yansıdı.


Mardin'in Kızıltepe ilçesine bağlı TepebaşıMahallesi'nde yaşayan Pulat ve Seyfettinoğlu aileleri arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet oluştu. 
Saldırıya uğrayan kocasını tabancayla korumaya çalıştı

4 KİŞİNİN SALDIRISINA UĞRADI

Devran Pulat, 4 Kasım 2024'te, eşi ve 7 yaşındaki kızının bulunduğu aracına doğru ilerlerken 1 kişinin tekmeli, yumruklu saldırısına uğradı. Yere düşen Pulat'a bu kez farklı noktalardan g

YAŞANANLAR KAMERADA 

Bu arada yaşananlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Firari 6 şüphelinin yakalanması için de çalışmalar sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2025, 07:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER