Kategoriler

Süleyman Çağlı istifa etti

İŞ İnsanı Süleyman Çağlı 3 sezondur yürüttüğü, Voleybol SMS Golobal Efeler Liginde mücadele eden Rams Global Cizre Belediyespor Kulübü Başkanlığında istifa ettiğini duyurdu.

Voleybol SMS Global Efeler Ligi Şırnak temsilcisi Rams Global Cizre Belediye Sporda başkanlığını 3 sezondur yürüten Cizreli İş İnsanı Süleyman Çağlı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama da istifa ettiğini duyurdu.

Yoğun iş temposu ve sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini belirten Başkan Süleyman Çağlı, ;”2021-2022, 2022-2023 ve 2023-2024 sezonlarında Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığın Cizre Belediye Voleybol takımımız sayesinde Türkiye’nin en büyük Voleybol Kulüplerini Cizre’mizde ağırlayarak, keyifli sportif faaliyetler gerçekleştirdik. Bu süreçte Cizre halkının ve taraftarlarımızın desteğiyle Balkan Kupası Şampiyonluğu gibi önemli başarılar yakaladık, tam donanımlı 1500 seyircili Kapalı spor salonu kazandırdık. Şehrimizin tanıtımında önemli katkısı olan Voleybolun Süper Ligi Efeler Liginde 3 sezondur kalmayı başardık” dedi.

Geçen sezon başkanlığı bırakmak istediğini ve Cizrelilere çağrıda bulunan Başkan Çağlı; “Bildiğiniz üzere geçtiğimiz yıl bir çağrıda bulunarak bu güzide kulübümüze Başkanlık yapabilecek Cizreli hemşerilerime çağrıda bulunmuştum. Ancak Yönetici arkadaşlarım Kaymakamımız ve Valimizin isteğiyle tekrar takımımıza sahip çıkarak başkanlık görevime bir sene daha devam etmek durumunda kalmıştım” dedi.

Başkan Çağlı; “Başkanlık koltuklarında ve Yönetimlerde kan değişiminin gerekliliğine olan inancım ile Kulübümüze 3 yıldır gururla yaptığım Başkanlık görevimden iş yoğunluğum ve sağlık sorunlarımdan ötürü istifa ettiğimi üzülerek belirtmek istiyorum” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
360 Kez Görüntülendi.
1,5 Yaşındaki Çocuk bıçakla yaralandı
SPOR
1146 Kez Görüntülendi.
Süleyman Çağlı istifa etti
ŞIRNAK
2345 Kez Görüntülendi.
İdil'de Silahlı Kavga 1 Kişi hayatını kaybetti
ŞIRNAK
93 Kez Görüntülendi.
Özgür Özel Demirtaş'ı ziyaret ediyor
SPOR
36 Kez Görüntülendi.
Cizre Belediye Spor galip geldi
ŞIRNAK
82 Kez Görüntülendi.
Organik Pekmez Yapımına başlandı
SPOR
47 Kez Görüntülendi.
Cizre'li Milli Sporcu Avrupa Şampiyonu oldu
SAĞLIK
189 Kez Görüntülendi.
Su altı Grup Amirliği kurulması için Bakanla görüşüld
ŞIRNAK
380 Kez Görüntülendi.
Muhtarlar günü kutlandı
ŞIRNAK
757 Kez Görüntülendi.
Fuhuş operasyonu: 9 tutuklu 6 kadın kuryarıldı