Kategoriler

İdil Çevre yolu ölüm yolu olmasın

Yeniden Refah Partisi İdil İlçe Başkanı Sadullah Yılmaz’dan Basın Açıklaması: “İdil Çevre Yolu Artık Ölüm Yolu Olmasın”

Yeniden Refah Partisi İdil İlçe Başkanı Sadullah Yılmaz, İdil çevre yolunda yaşanan kazalarla ilgili basın açıklaması yaparak halkın duyduğu derin üzüntüyü ve endişeyi dile getirdi. Başkan Yılmaz, “Ne yazık ki, İdil çevre yolu adeta bir ölüm yolu haline gelmiş durumda. Bugüne kadar bu yol üzerinde onlarca kaza meydana geldi ve maalesef 15 yaş altı çocuklarımız bu kazalarda yaralandı. En son beş gün önce gerçekleşen kazada, 15 yaşındaki bir evladımız hayatını kaybetti. Bu kaza, İdil halkımızı derinden yaraladı” dedi.

Başkan Yılmaz, artık bu yolda herhangi bir yaralanma ya da can kaybına tahammül kalmadığını belirterek, “Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne ve Ulaştırma Bakanlığı’na sesleniyoruz: Bu konuya bir an önce el atılmasını ve gerekli önlemlerin alınmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Açıklamasında, Türkiye’nin dört bir yanının bu vatanın ayrılmaz bir parçası olduğuna dikkat çeken Yılmaz, “Batı’sıyla, Güney’iyle, Kuzey’iyle, Doğu’suyla bu ülke bir bütündür. Can aynı candır. Artık yollar can almasın, artık analar ağlamasın, artık yürekler yanmasın” diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

Başkan Yılmaz, yol güvenliğinin sağlanması için gereken adımların hızlıca atılmasının, halkın en büyük beklentisi olduğunu vurguladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
Vali Akkoyun’dan ziyaretçilere samimi karşılama
ŞIRNAK
18 Kez Görüntülendi.
Bakan yardımcısı Mehmet Aktaş Cizre’de
ŞIRNAK
578 Kez Görüntülendi.
Çoban Cinayeti ile ilgili 2 tutuklama
ŞIRNAK
293 Kez Görüntülendi.
AK Parti ilçe başkanı trafik kazasında yaralandı
ŞIRNAK
173 Kez Görüntülendi.
Özel İdare işçi alımı endişe veriyor: ihtiyaç ilçelerde alım merkezden
ŞIRNAK
250 Kez Görüntülendi.
İl özel idareden 45 personel alımı yapılacak
BÖLGESEL
327 Kez Görüntülendi.
Magandalara yapmayın dedi öldürüldü
ŞIRNAK
280 Kez Görüntülendi.
Şırnak toz taşınımı etkili oldu
ŞIRNAK
793 Kez Görüntülendi.
İdil’de Feci olay dağda bıçaklanarak öldürüldü
ŞIRNAK
158 Kez Görüntülendi.
Midyat’tan İdil’e Tehdit: Kanalizasyon Suyu Cehennem Deresi’ne Yaklaştı