Kategoriler

İdil Ak Parti ilçe başkanı belli oluyor

Kulis haberlerine göre Ak Parti ilçe başkanı Çarşamba günü belli olacağı kaydedildi. İlçe Başkanlığına başvuran Adaylar Ak Parti Genel merkezi Ankara'ya giderek Salı günü yapılacak görüşmeler ardında Çarşamba günü adaylardan birinin ilçe başkanı seçileceği kaydedildi.

31 Ağustos’ta Ak Parti İdil İlçe Başkanı Murat Ay’ın istifasından sonra yerine vekaleten Avukat Ali Genç atandı. 11 Kişinin başvurduğu adaylık için bugün Ankara’da mülakat yapılması bekleniyor. Çarşamba günü başkan açıklanacak.

31 Ağustos’ta Şırnak’ın İdil AK Parti ilçe Başkanı Murat Ay'ın istifa etmesinden sonra boş kalan koltuğa vekaleten Avukat Ali Genç atandı. Vekaleten atanmanın ardından İlçe Başkanlığına yeni bir başkanın seçilmesi için aday başvuruları 13 Eylülde başlamıştı. Ferhan Çiçek, Halef İnan, Abdurrahman Karaaslan, Ali Genç, Faysal Eren, Kazım Bulut, Malik Abay, İdris Baykal, Serkan Alptekin, Helim Beşiroğlu ve Nurullah Akçay başvuruda bulunmuştu.

Adayların bugün Ankara’da mülakata katılması bekleniyor. Genel Merkez nezdinde yapılacak ön değerlendirmeler ve nihai değerlendirmeler sonrasında ilçe başkanlığı atamasının en geç çarşamba günü sonuçlandırılması bekleniyor. Aday değerlendirmeleri, İl Koordinatörü Mustafa Hakan Özer, Bölge Koordinatörü Abdullah Ağralı ve Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir tarafından bizzat gerçekleştirilecek.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİYASET
48 Kez Görüntülendi.
Şırnak Valisinden Cizre İlçesine ziyaret
MAGAZİN
63 Kez Görüntülendi.
Hülya Avşar Ciwan Haco yine birlikte Kürtçe şarkı söyleyecekler
ŞIRNAK
61 Kez Görüntülendi.
Balverende 300 yılık gelenek yaşatılıyor
ŞIRNAK
212 Kez Görüntülendi.
İlçe Başkanı Genç çiçeklerle karşılandı
EĞİTİM
343 Kez Görüntülendi.
Rektör'den Ziraat Fakültesine ziyaret
SİYASET
639 Kez Görüntülendi.
DEM Parti'de görev değişikliği
SİYASET
173 Kez Görüntülendi.
Açıklandı Ali Genç Ak Parti İlçe Başkanı oldu
ŞIRNAK
290 Kez Görüntülendi.
Oyalı Yazman Köyleri arasındaki Elektrik direkleri tehlike saçıyor
ŞIRNAK
366 Kez Görüntülendi.
Kilise ibadete açıldı
ŞIRNAK
125 Kez Görüntülendi.
Geleneksel Buğday kaynatma şenliği yapıldı