Kategoriler

Şırnak'ta operasyon 12 kişi gözaltına alındı

Şırnak Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından PKK/KCK, FETÖ/PDY, DEAŞ  örgütlerine yönelik devam eden operasyonlar sonucunda 12 kişi gözaltına alındı. Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda 6 şüpheli serbest bırakılırken, 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, 1 şüpheli ilgili birime teslim edildi ve 3 şüpheli tutuklandı.

Şırnak Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından PKK/KCK, FETÖ/PDY, DEAŞ terör örgütlerine yönelik devam eden operasyonlar sonucunda 12 kişi gözaltına alındı.

Terörle mücadele kapsamında Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Şırnak İl merkezi ve ilçelerinde FETÖ/PDY - PKK/KCK silahlı terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine ve bilgilendirme ve önleyici faaliyetlere yönelik il genelinde yapılan operasyonda toplam 12 şüpheli gözaltına alındı. 6 şüpheli sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakıldı. 2 şüpheli adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, 1 şüpheli ilgili birime teslim edildi. 3 şüpheli ise çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
208 Kez Görüntülendi.
İdil’de Paskalya Bayramı çoşkuyla kutlandı
ŞIRNAK
401 Kez Görüntülendi.
Cizre DEM ilçe Başkanları değişti
ŞIRNAK
1024 Kez Görüntülendi.
Almanya’da işlenen cinayetten ilk görüntüler
ŞIRNAK
710 Kez Görüntülendi.
Almanya’da silahlı saldırıya uğrayan iki idilli hayatını kaybetti
ŞIRNAK
52 Kez Görüntülendi.
Güçlükonak’ta Doğa ve yürüyüş festivali
ŞIRNAK
81 Kez Görüntülendi.
Dili boğazına kaçan öğrenciyi müdür kurtardı
ŞIRNAK
1 Kez Görüntülendi.
Dicle Spor farklı galip geldi
ŞIRNAK
Kiweğ’te Murat Sönmez konserine ilgi
EKONOMİ
60 Kez Görüntülendi.
Akkoyun köyüne enerji yatırımı
SPOR
55 Kez Görüntülendi.
İdil Cumhuriyet ortaokulu Hentbol kızlar takımı bölge Şampiyonu oldu