Kategoriler

Öğretmenler günü konserine yoğun ilgi

24 Kasım Öğretmenler Günü Konserlerine yoğun ilgi

 Üniversitede 24 Kasım Öğretmenler Günü bu sene farklı bir etkinlikle kutlandı.  Bu defa öğretmen ve öğrencilerini bir araya getiren müzik oldu. Üniversitemizin Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Ateş’in katkılarıyla ve akademisyenlerinden Doç. Günay Tuzkaya ve Dr. Öğr. Üyesi Burak Sağırkaya koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü konseri yoğun ilgi gördü.

15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkez’inde gerçekleştirilen konsere başta Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Cabir Altıntaş olmak üzere birçok öğrenci ve akademisyen katılım gösterdi. Konser boyunca birbirinden özel parçalar seslendirildi.  

Öğrencilerin hocalarıyla aynı sahneyi paylaştığı konserde öğrenciler ikişer kişilik gruplar şeklinde ve solo olarak kendi çaldıkları enstrümanlarla şarkılarını söyledi. Konserde Türkçe ve Kürtçe seslendirilen şarklar seyirci tarafından büyük ilgi görürken konserde sırasıyla; Müslim İlikhan - Fehat Tarhan, Gurbet Uzar - Vesile Açar -Rojin Akay,  Aziz Ekinci - Şehmus Fidan, Kader Yiğit, Ömer Adar Kandemir – Yusuf Eliş, Kerem Tunç - Ömer Adar Kandemir - Yusuf Eliş, Zelal Gülçe, Feride Durak, Hasret Turgay, Mehmet Afşar - Abdulkadir Subatan, Bedirhan Sakman, Nahide Uzar adlı öğrenciler sahne aldı.  Her performans sonrası salonda alkış sesleri duyuldu.  Konser bittikten sonra öğrenciler kendilerini izlemeye gelen seyirciyi selamladı ve teşekkür etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
106 Kez Görüntülendi.
Abdullah Öcalan'la görüşüldü
ŞIRNAK
513 Kez Görüntülendi.
Doğal Gaz firması 'Bu ne hal'
SİYASET
636 Kez Görüntülendi.
Selahattin Demirtaş'tan TUSAŞ saldırısı ile ilgili çağrı
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
102 Kez Görüntülendi.
TUSAŞ saldırısında 4 şehit 14 yaralı
SİYASET
69 Kez Görüntülendi.
TUSAŞ saldırısında 2 ölü 1 içerde
SİYASET
69 Kez Görüntülendi.
CHP lideri Özel Diyarbakır'da
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
408 Kez Görüntülendi.
Gülistan Bosor vefat etti
SİYASET
696 Kez Görüntülendi.
Güleç Yeniden Refah Partisi kurucu üyeliğinden istifa etti
SAĞLIK
471 Kez Görüntülendi.
Bahçeli: Öcalan Gelsin DEM Grup toplantısında konuşsun
NEVZETİN KAHVESİNDE GÜNDEM
1940 Kez Görüntülendi.
Bışarı Bayramı binlerce kişi uğurladı