Kategoriler

İdil'de Silahlı saldırı 2 kişi yaralandı

Bugün öğle saatlerinde ilçe merkezinde arazi anlaşmazlığı sonucu çıkan tartışmada silahlar konuştu. Silahlı saldırı sonucu 2 kişi yaralandı.

İnönü caddesi Karaca işyerinin önünde arazi mevzusunu konuşan taraflar anlaşmayınca bir tarafın silah çekmesi sonucu silahlı saldırı meydana geldi. Silahını çeken kişi karşı taraftan 2 kişiye belden aşağı ateş etti. Belden aşağı isabet alan iki kişi yaralanarak yere yığıldı. Yaralılara etrafta bulunan insanlar ilk müdehale ederek beklediler. Olay yerine gelen güvenlik kuvvetleri geniş güvenlik önlemi aldı. Sağlık ekibi olay yerinde yaralılara müdehale etikten sonra yaralıları İdil Devlet hastanesine kaldırdı. Saldırgan kendisi İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam etiği belirtildi. 

Yorumlar

Bawe. Aryo Aslan Aryo 12 Ay Önce

Idilde Süryani arazileri uğruna tabancalar çekiliyor . Kurtlar , sokaklara inmiş leş kargaları gibi anlaşamıyor . Bunun bir Allah’ın ğazabı olduğunu idrak edilemiyor Dedelerinden kalmamış Süryanin haram malları olduğunu duymak istemiyor idrak edemiyor Kafa tahta sandığına dönmüş , çürümüş basmıyor . Önemli bir ata sözünü. Bilmiyor onlara tavsiyem Olsun toprak üzerinde olanın değildir. Hak edenin dir. O da sizler değilsiniz. Sür yani dir Süryani ! Bir cıvate kurnazlğına ne dersiniz ? Geçmiş olsun darbessi be havalno ! !!

Daha Fazla Haber
SİYASET
38 Kez Görüntülendi.
Şırnak İYİ Partiden istifa
BÖLGESEL
38 Kez Görüntülendi.
Özgür Özel Mardin'de Nikah şahitliği yaptı
ŞIRNAK
35 Kez Görüntülendi.
Altın kayboldu
SAĞLIK
259 Kez Görüntülendi.
Hastane inşaatında 2. Yangın çıktı
ŞIRNAK
239 Kez Görüntülendi.
Kazım Bulut - Ali Genç ankette birinci geldiler
SİYASET
319 Kez Görüntülendi.
Ak Parti ilçe başkanlığı için başvurular başladı
SİYASET
198 Kez Görüntülendi.
İdil Ak Parti ilçe başkan adaylığı için mulakat yapıldı
ŞIRNAK
111 Kez Görüntülendi.
Narin'in gözaltındaki amcasının avukatı davadan çekildi
ŞIRNAK
313 Kez Görüntülendi.
İdil'de çalışacak160 İşkur İUP'un kura isimleri belli oldu
DÜNYA
168 Kez Görüntülendi.
Hakkari'nin yabancı gelin formatı devam ediyor