Kategoriler

Abdulsamet İlgin’in öykü kitabı çıktı

125 Sayfadan oluşan öykü kitabının tanıtım bölümünde “Aşkın ne zaman, nerede ve kaç yaşında kapını çalacağını bilemezsin ki, Belki bir metro büste biriyle göz göze geldiğin an, belki de bir sahilde sıcak bir el tutuğun an, belki bir çiçekçi kızın gözlerinde, belki arka sıralarda oturan uysal ve ağırbaşlı bir öğrencinin yüreğinde, belki sosyal medya da tanıştığın bir mahlasta, belki de bir şairin dizelerinde.. Bilmezsin ki. Herkesin mutlaka bir aşk hikâyesi vardır.

Abdulsamet İlgin’in öykü kitabı çıktı

Kamu Kuruluşunda çalışan Abdulsamet İlgin’in “Şair gibi sevmeli” kurgu hikaye kitabı Gece kitaplığı yayınları tarafından çıktı. İlgi gören  “şair gibi sevmeli”öykü kitabı ilk basımında 1000 adet basılarak kitap evlerine dağıtıldı. 125 Sayfadan oluşan öykü kitabının tanıtım bölümünde “Aşkın ne zaman, nerede ve kaç yaşında kapını çalacağını bilemezsin ki, Belki bir metro büste biriyle göz göze geldiğin an, belki de bir sahilde sıcak bir el tutuğun an, belki bir çiçekçi kızın gözlerinde, belki arka sıralarda oturan uysal ve ağırbaşlı bir öğrencinin yüreğinde, belki sosyal medya da tanıştığın bir mahlasta, belki de bir şairin dizelerinde.. Bilmezsin ki. Herkesin mutlaka bir aşk hikâyesi vardır. Eğer seninde bir aşk hikâyen varsa doğru kitabı okuyorsun demek, çünkü bu kitapta herkes kendinden bir parça bulacak, herkes kendi aşk hikayesini okuyacak…” kısaca bilgi vermekte. Kitapseverler öykü kitabını Kitap yurdu sitesinde, Soran Kırtasiye’de temin edebilirler.

Abdulsamet İlgin Kimdir?

Abdulsamet İlgin İdile bağlı Sırt köy Beldesinde 1987  yılında dünyaya geldi. İlkokulu Sırt köy beldesinde okudu. Ortaokulu YİBO’da Liseyi Çanakallede bitirdi. Van Yüzüncü yıl Üniversitesinde Bilgisayar Programcılığı, Anadolu Üniversitesinde İşletme bölümü, Adalet yüksek Okulunda, Lisans, ön lisans eğitimlerini tamamladı. Kamu kuruluşunda çalışmakta İlgin, evli, yazar olarak ilk yazdığı kitap “şair gibi sevmeli” öykü kitabı olduğunu belirtirken ne ilk ne son olacağını ifade etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
52 Kez Görüntülendi.
Abdullah Fındık Mazbatasını aldı
ŞIRNAK
60 Kez Görüntülendi.
Elektrik Panolları tehlikeli olmaya devam ediyor
SİYASET
64 Kez Görüntülendi.
Özel'in Güneydoğu detayları belli oldu
ŞIRNAK
97 Kez Görüntülendi.
TPAO 38 Personel alımı yapacak
ŞIRNAK
192 Kez Görüntülendi.
Abdulhelim Sevinç vefat etti
ŞIRNAK
193 Kez Görüntülendi.
Vali Ekici Cizre'de 75 yataklı hastane inşaatında incelemede bulundu
ŞIRNAK
1036 Kez Görüntülendi.
Cizre Belediye Eş Başkanı gözaltına alındı
ŞIRNAK
612 Kez Görüntülendi.
400 yılık Süryani Çarşısı yenilendi
ŞIRNAK
527 Kez Görüntülendi.
Şırnak'ta 1 Genç vurulmuş halde bulundu
SİYASET
186 Kez Görüntülendi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Şırnak'a geliyor