Kategoriler

Türkiye ile ilgili yeni karar!

Volkswagen yetkilileri, yatırım için Türkiye'den farklı bir lokasyon düşünmediklerini kaydetmişti.

Volkswagen'den Türkiye ile ilgili yeni karar!

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut, Volkswagen'in Türkiye'ye kurmayı planladığı fabrika ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu.

Volkswagen'in Türkiye'ye kurmayı planladığı fabrika ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut, Bloomberg HT'ye yaptığı açıklamada Volkswagen’in Türkiye yatırımını yılın ilk yarısında tamamlayacağını söyledi.

Volkswagen, Türkiye’ye kurmayı planladığı fabrikayı kararı merakla bekleniyordu. Alman otomobil üreticisi, fabrikayla ilgili nihai değerlendirmeyi en erken 2020’nin ilk çeyreğinin ortalarından itibaren gündeme getireceği öğrenilmişti.

Volkswagen yetkilileri, yatırım için Türkiye'den farklı bir lokasyon düşünmediklerini kaydetmişti.

Manisa'da kurulması planlanan fabrikanın yıllık 300 bin araç üretim kapasitesine sahip olması ve yaklaşık dört bin kişilik istihdam oluşturması öngörülüyor. 2020 yılı sonunda yapımına başlanması planlanan tesisin üretim faaliyetlerine 2022 yılında start vermesi bekleniyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
117 Kez Görüntülendi.
Cinayet işlemeye gidenlere polis operasyonu
ŞIRNAK
302 Kez Görüntülendi.
Ziraat Bankası Müdürü görevine başladı
MAGAZİN
107 Kez Görüntülendi.
Kadınları gizli çekip teşhir eden kişiye gözaltı
SPOR
149 Kez Görüntülendi.
Şırnak’lı Nurseren turnuvaya veda etti
BÖLGESEL
188 Kez Görüntülendi.
Motorsiklet kazasında sürücü hayatını kaybetti
ŞIRNAK
235 Kez Görüntülendi.
Ramiz Komiser Baş Komserliğe terfi etti
SAĞLIK
368 Kez Görüntülendi.
Doktora sahte işlem iddiası ile operasyonu
ŞIRNAK
217 Kez Görüntülendi.
Kavşaklara 39 bin gül dikilecek
BÖLGESEL
256 Kez Görüntülendi.
Saldırıda silah çeker kocasını korudu
ŞIRNAK
112 Kez Görüntülendi.
Atakent mahallesinde bir apartmanda yangın çıktı