Kategoriler

Bir öğrenci yurtta intihar etti

Çanakkale’de Ağrılı üniversite öğrencisi Samet Taş, kaldığı yurdun 5'inci katından atlayarak hayatına son verdi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Okul Öncesi Öğretmenliği 1'inci sınıf öğrencisi Samet Taş, salı günü gece vakti işten geldikten sonra kaldığı Kerime Sultan KYK Erkek Öğrenci Yurdu’nun 5’inci katından atlayarak intihar etti.

Ailesine “Anne, Abla, Baba; beni affedin, sizleri seviyorum, özür dilerim” ifadelerinin yer aldığı bir not bırakan gencin hem çalışıp hem okuduğu öğrenildi.

Çanakkale Olay’ın haberine göre yurt arkadaşları, Taş’ın intihar olayından kısa bir süre önce işten geldiğini ve Galatasaray formasıyla Galatasaray’ın 3-1 yenildiği Bayern Münih maçının özetini izlediğini söyledi. Arkadaşları, Taş’ın bir anda odasından çıkarak gözlerini bağladığını ve kendini merdiven boşluğuna bıraktığını belirtti.

Patnoslu gencin sessiz sakin, kendi halinde birisi olduğu ifade edildi. “Okuldan işe, işten yurda gelirdi” diyen yurt arkadaşları, Taş’ın neden intihar ettiğini anlayamadıklarını dile getirdi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ise resmi siteden taziye mesajı yayınladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
202 Kez Görüntülendi.
İdil’de Paskalya Bayramı çoşkuyla kutlandı
ŞIRNAK
377 Kez Görüntülendi.
Cizre DEM ilçe Başkanları değişti
ŞIRNAK
980 Kez Görüntülendi.
Almanya’da işlenen cinayetten ilk görüntüler
ŞIRNAK
687 Kez Görüntülendi.
Almanya’da silahlı saldırıya uğrayan iki idilli hayatını kaybetti
ŞIRNAK
52 Kez Görüntülendi.
Güçlükonak’ta Doğa ve yürüyüş festivali
ŞIRNAK
81 Kez Görüntülendi.
Dili boğazına kaçan öğrenciyi müdür kurtardı
ŞIRNAK
1 Kez Görüntülendi.
Dicle Spor farklı galip geldi
ŞIRNAK
Kiweğ’te Murat Sönmez konserine ilgi
EKONOMİ
59 Kez Görüntülendi.
Akkoyun köyüne enerji yatırımı
SPOR
54 Kez Görüntülendi.
İdil Cumhuriyet ortaokulu Hentbol kızlar takımı bölge Şampiyonu oldu