Kategoriler

Öğretmen boğazına madeni para kaçan öğrencisini kurtardı

 

Öğretmen, boğazına madeni para kaçan öğrencisini kurtardı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir öğretmen, okulda boğazına madeni para kaçan öğrencisini Heimlich manevrası yaparak kurtardı. İlk yardım bilgisi olan öğretmenin müdahalesi sonucunda öğrenci rahat nefes almaya başladı.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bulunan Selahaddin Eyyübi İlkokulu'nda 3. sınıf öğrencisi Atiye Özgül'ün nefes almakta güçlük çektiğini fark eden sınıf öğretmeni, diğer sınıflarda derste olan meslektaşlarından yardım istedi.

BOĞAZINDAN MADENİ PARA ÇIKTI

İlk yardım bilgisi alan öğretmenlerden Ferhat Erol, Atiye Özgül'e 'heimlich manevrası' uyguladı. Öğretmenin yaptığı müdahale sonrası boğazından madeni para çıkan öğrenci, rahat nefes almaya başladı.

Sınıflardaki öğrenciler meraklı bakışlarla olan biteni anlamaya çalışırken o anlar, okuldaki güvenlik kamerası  yansıdı. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ŞIRNAK
153 Kez Görüntülendi.
Şırnak’ın Erbilkızanı tescilendi
SPOR
243 Kez Görüntülendi.
Galatasaray Eski Futbolcular Cizre’de gençlerle buluşacak
ŞIRNAK
108 Kez Görüntülendi.
Cizre Belediye Başkanı Güler'e hapis cezası
ŞIRNAK
73 Kez Görüntülendi.
Karalar 112 kazaya müdehlle etti
ŞIRNAK
89 Kez Görüntülendi.
İdil kaymakamlığı İŞKUR UYP Kapsamında 150 işçi alacak
SPOR
80 Kez Görüntülendi.
Avrupa Şampiyonu Harun Algül Şırnak’ta coşkuyla karşılandı
ŞIRNAK
87 Kez Görüntülendi.
Çarşema Sor coşkuyla kutlandı
ŞIRNAK
123 Kez Görüntülendi.
Engeli çiftin çay satarak ev alma hayali
BÖLGESEL
145 Kez Görüntülendi.
Şifalı yılan otu toplamak için tehlikeli iniş
BÖLGESEL
186 Kez Görüntülendi.
Motosiklet kazası 2 yaralı